Uitverkoop op de Sims 3 Store – Update

Op de Amerikaanse Sims 3 site een opvallend bericht:

Coming soon! Mr. Cheesy’s Hair and Clothing SALE.

Shop Mr. Cheesy’s Hair and Clothing SALE from Friday, 8/14 through Sunday, 8/16! Huge savings on select Hair and Clothing items.

Ik heb geen idee wat Mr. Cheesy’s haar & kleding is, is dat een thema op de Sims 3 Store? Of is Mr. Cheesy de man die de uitverkoop doet? En is deze uitverkoop ook op de Nederlandse Sims 3 Store?

Enfin: we zullen het wel zien van vrijdag 14 augustus t/m zondag 16 augustus.

Bovenstaand bericht hadden we afgelopen zaterdag online gezet en inmiddels hebben we van EA Nederland begrepen dat deze uitverkoop voor alle Sims 3 Stores geldt dus ook voor de Nederlandse Sims 3 Store; het bericht hierover moet alleen nog online gezet worden.

Het gaat hier trouwens om kortingen op bestaande Store items iets wat onze bezoekers zich ook al afvroegen. Zodra de mededeling op de Nederlandse Sims 3 site staat meldden we dit uiteraard meteen.

8 reacties

 1. … ja dat wordt inderdaad hommeles: misschien gaan ze simmers die al gekocht hebben compenseren?

  Maar ja: als jij een ijskast koopt en een maand later is die in de reclame krijg je ook je geld niet terug 🙂

 2. Nee, dat klopt. Dat zeiden ze hier zojuist ook al.
  Helemaal waar, maar toch … ik kan er niks aan doen, maar ik krijg er niet echt een goed gevoel over.
  Over die hele store niet, trouwens, maar daar hebben we het al vaker over gehad 🙂

 3. ^^ Gelukkig dat die er wel zijn he? 😛 Wel erg eigenlijk dat die Store spullen meteen gehackt worden.. maja haha Moeten ze het maar niet zo duur maken.

 4. Ik vind die store ook maar niks. Ze zouden alles beter gratis maken. Dat basisspel kost al genoeg. Maar goed dat TSR, MTS en andere sites bestaan. Het aanbod in het spel is veeel te beperkt.

 5. Ik zie nog niks op de NL site: ook geen aankondiging. Misschien dat de uitverkoop vanmiddag pas begint als de Amerikanen wakker zijn en de boel online zetten?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *