IGN over Sims 3 Wereldavonturen: tool om kelders te maken

Ook IGN heeft nu een preview online gezet van de eerste uitbreiding voor Sims 3. De review heeft geen echt nieuwe informatie maar we zullen ook deze preview natuurlijk weer zo snel mogelijk vertalen.

At the base camp is a job board that has adventures, which are beefed up versions of the opportunity missions you found in The Sims 3; the more complex adventures might consist of a dozen or more tasks chained together. Completion of these adventures unlocks more challenging adventures, raises your visa level, and so on.

[UPDATE]: Net even de tijd genomen om het goed te lezen en toch een nieuwtje: we krijgen een tool om kelders te maken. Enfin: Patricia zal morgen ofzo de vertaling online zetten.

Another piece of good news for house designers is a brand-new basement tool that will finally make basement making about a billion times easier than it is currently. With it, you can create basements up to four stories deep that cover the entire breadth of a lot.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *