EA NL: Vind de verstopte “De Sims 3” pakketten!

Op dit moment rijdt er door Nederland een speciale De Sims 3 bus. Heb jij hem al gespot? Om deze speciale gebeurtenis te vieren zal vanaf volgende week een speciale promotie gaan lopen:

Vind de verstopte “De Sims 3” pakketten!
Ben jij ook zo gek van Sims 3 Goodies? Deze zomer liggen ze letterlijk voor het oprapen! De komende week zullen er kriskras door Nederland unieke “De Sims 3”-pakketten worden verstopt. De pakketten bevatten limited edition gadgets – deze verschillen per pakket. Zo hebben sommigen een USB-stick in de vorm van een diamant, of een kalender, of een diadeem, of een sleutelhanger, of stickers en zelfs Sims snoep! Maar bovenal bevat elk pakket de game “De Sims 3”!

Waar en wanneer?
Op het officiele Sims 3 forum geven we steeds een dag van te voren een hint waar en wanneer je het pakket kan vinden. De hints moet je wel ontcijferen…dus succes!

Op dinsdag 24 augustus krijg je van ons de eerste hint!

Als een van jullie de bus zien, er een foto van hebben gemaakt of de goodies bemachtigd hebben laat het ons dan weten.

19 reacties

 1. Wat een coole bus. Jammer dat die hier niet rondrijden :s
  Wat die zoekactie betreft, is wel een leuk initiatief. Ik ben eens benieuwd.

 2. Doe actie is wel leuk. Er is ook een andere manier om die pakketten te krijgen. Een andere fansite geeft namens EA namelijk een paar van die pakketten weg. Maar dat zoeken is natuurlijk veel leuker.

 3. Tja vemoedelijk alleen in Nederland dus val ik uit de boot, alhoewel dat misschien sowieso wel het geval zou zijn want woon nogal landelijk 😀

  Maar vind het wel een leuk initiatief.

 4. Dinsdag 24 augustus, dat betekent dus dat deze actie pas in 2010 begint, aangezien 24 augustus in 2009 op een maandag valt(tenminste, dat geeft mijn computer aan). Is het een klein tekstfoutje of zal deze actie echt beginnen in 2010. Zelf denk ik toch dat het een tekstfoutje is en dat ze maandag 24 augustus bedoelen.

 5. Oeps, nou begin ik heel erg te twijfelen; in de aankondiging staat idd ‘op het sims forum, wordt een hint gegeven’ en deze ‘hint’ waar men het over heeft zijn gewoon die foto’s, denk ik. Dus vergeet mijn gebrabbel maar, klopt waarschijnlijk niks van. (zou ik jou zomaar met deze warmte de hele dag voor niks eropuit sturen, foei!) 🙂

 6. geeft niks; ik / wij zijn juist blij met tips hoor dus kom maar op. ik moet er zowieso uit voor boodschappen vandaag en morgen meer tijd. Maar als je wat ziet gewoon melden hoor! elke nieuwtje is welkom 😉 Zolang het maar over Sims gaat XD

 7. iedereen mag nieuwtjes melden! dat kan via ons contact forumulier, reageren op een post hier op deze front pagina, in het forum of via een Prive bericht op forum: multi mogelijkheden dus! 😉 En dan melden we dat gewoon weer hier bij de rest van het nieuws als het nieuwtje leuk is.

 8. De eerste hint is inmiddels op officiele site geplaatst:

  “Het eerste pakket zal woensdagochtend 26-8 te vinden zijn in een hoofdstedelijk park van een dichter, vernoemd naar een Keulenaar. Om 8:00 kan je op http://twitter.com/vinddesims3 zien staan waar het pakket precies ligt. Succes met speuren!”

  p.s.: is het niet gemakkelijker om dit ook naar forum te verplaatsen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *