Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 cursors voor windows

Verander je cursor in een Sims 3 cursor,  alle informatie vindt je op hier van Mod the Sims.

Want to use The Sims 3 cursors out of game? You can now! I’ve extracted all the interesting cursors from the game, this isn’t all of them but I’ve got the ones that could be of some use to you. I’ve also created some ones in the same style for windows cursors that The Sims 3 didn’t have.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>