Je kunt gewoon niet zonder!

Sims 3 Wereldavonturen presentatie gestart

Op de Gamescom in Keulen is de presentatie gestart van de eerste uitbreiding voor Sims 3. Foto’s maken tijdens deze presentatie is jammergenoeg niet toegestaan.

Maar Patricia van Sims 3 Nieuws is er ook bij en zal morgen een uitgebreid verslag online zetten zowel in het Nederlands als in het Engels. Rond 15.15 uur is op de EA stand een 2e presentatie, die wel voor publiek toegankelijk is, ook daar hoopt Patricia bij te zijn.

3 gedachtes over “Sims 3 Wereldavonturen presentatie gestart”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>