Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Machinima: Sims 3 Fanatics and n00bs

Ik weet dat deze video van 2 juni 2009 is maar ik ken hem niet. De video is gemaakt als onderdeel van de ‘Ultimate Aussie Sim‘ wedstrijd en featured inzendingen van een aantal Australische Simsfan en Simsfansites. De moeite waard om even te bekijken.

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

Een gedachte over “De Sims 3 Machinima: Sims 3 Fanatics and n00bs”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>