EA Duitsland geeft kopers Sims 3 CE 500 Simpoints

De Duitse fansite Simtimes meldt dat EA Duitsland de kopers van de Sims 3 Collectors Edition 500 Simpoints gaat geven omdat veel kopers niet tevreden waren over de Collectors Edition.

De reden voor de ontevredenheid kan ik niet zo snel vinden, of de Nederlandse EA nu ook elke (geregistreerde) Sims 3 CE koper 500 Simpoints gaat geven weet ik niet. In Nederland is ruim voor de release datum van Sims 3 al besloten om de prijs van de Sims 3 CE te verlagen dus misschien is dat in Duitsland niet gebeurd?

Viele Spieler, die sich für die Die Sims 3 Collector’s Edition entschieden, waren von ihrem Kauf enttäuscht und starteten sogar eine Sammelbeschwerde. Nun hat EA in einer Mail an alle Käufer der Collector’s Edition reagiert und bedauert darin, dass der Inhalt für die Fans nicht zufrieden stellend sei. Als Entschädigung erhalten alle Käufer, die ihre CE registriert haben, automatisch 500 SimPoints gut geschrieben.

[UPDATE] Op Twitter nagevraagd en het zou kunnen zijn dat de kopers ontevreden zijn omdat er een groot verschil is tussen de inhoud van de Europese CE en de Amerikaanse CE én dat CE kopers beloofd was dat zij 1000 Simpoints extra zouden krijgen maar uiteindelijk bleek dat iedereen die Sims 3 registreerde 1000 Simpoints krijgt.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *