Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 Tutorial extravaganza

Op zoek naar een tutorial voor Sims 3?

Dan moet je echt even naar deze pagina van Simprograms gaan: je zult je ogen niet geloven en wie weet ook van je stoel vallen, zoveel (Engelstalige) tutorials als daar staan.

Veel ervan zijn ook in de vorm van video’s en alles mooi onderverdeeld:

Official Tutorials  | Building – Basements | Building – Garages | Building – Houses/Stairs/Walls| Building – Landscaping/Lots/Gardens | Building – Pools/Water | Building – Roofs | Create-A-Sim (CAS) In-game Tutorials | Create-A-Style Texture (CASt) In-game Tutorials | Creating Custom Clothes, Skins & Skintone Textures | Creating Custom Textures (Patterns and Misc) – Creating Meshes/Objects Tutorials  | Custom Modding, Mods & Hacks (Object mods, Installing files, Programming, etc) | Custom Objects | Gameplay Tutorials/Guides | Misc/Other (Installing files, Uploading, Backing up Data, etc.) Tutorials | Storytelling & Movie-Making Tutorials | Preparing for The Sims 3 – Tech Tips.

2 gedachtes over “Sims 3 Tutorial extravaganza”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>