De Sims 3 Wereldavonturen: net even iets anders

Onder deze kop heeft Games Guide een artikel online gezet over de eerste uitbreiding voor Sims 3. Ik denk dat zij ook op de Gamescom in Keulen waren omdat Gamesguide het heeft over een presentatie en er ook nergens  meer informatie wordt gegeven over een andere presentatie.

Zelf hadden we na de presentatie wat gemixte gevoelens. Enerzijds zag het avonturieren eruit als iets fris voor de serie, maar echt uitbreiden op de bestaande stad uit De Sims 3 is er niet bij. Daarnaast is drie locaties wat weinig, maar misschien vergissen we ons in wat er allemaal te beleven valt. We houden vooralsnog even een slag om de arm wat betreft De Sims 3: Wereldavonturen.

Met dank aan Gerard voor de tip.

5 reacties

  1. Klinkt niet zo erg postitief. Met sims 2 op vakantie kon je ook hotelletjes maken 😀 . Ik dacht eerst ook dat het niks voorstelde, maar nadat ik Patricia’s verslag gelezen had, had ik meer vertrouwen in. Nu ben ik alweer nieuwdgierig wat de volgende uitbreiding wordt 🙂

  2. Op de site van Games Guide staat ook dat DS3WA ook voor de iPhone komt. Er staat alleen nog geen informatie bij. Tenminste, de informatie die erbij staat is dezelfde als die bij de PC versie staat.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *