Sims 3 Nieuws heet nieuwe teamleden van harte welkom!


Zoals jullie weten hebben we onlangs vacatures neergezet waar jullie op konden reageren. Gelukkig hebben er een aantal mensen gereageerd en hebben we zo ons team al aardig snel kunnen vullen. Heb je het niet in het team gehaald wees niet teleurgesteld, wie weet komt jouw kans bij de volgende oproep voor nieuwe teamleden.

De nieuwe mensen van het S3N team willen we in ieder geval van harte welkom heten!
Voor de mensen die nu een beetje de draad kwijt zijn zal ik in het kort uitleggen wie wat nu precies doet:

Zemm & ThomasStam zullen samen het bouwteam vormen, voor als we een thema week hebben waar we bepaalde gebouwen voor nodig hebben. Natuurlijk zijn ze ook vrij om willekeurig huizen e.d. te bouwen voor S3N of zichzelf die de bezoekers kunnen downloaden.

Kyta1702 & Beautiful_Dirty_Rich gaan samen voor de daily downloads zorgen. De nieuwste downloads, de laatste mode, de mooiste meubels, alles kunnen deze meiden vinden om De Sims 3 nog leuker te maken dan het al is!

Xelles zal voor ons korte maar leuke filmpjes maken die we bij bepaalde activiteiten goed kunnen gebruiken. Want zeg nou eerlijk, wat is er nou leuker dan een activiteit of thema week te promoten via een te gek filmpje?

We hopen dat jullie een leuke tijd zullen beleven als S3N teamlid en dat we veel met jullie mogen beleven. 😀

8 reacties

  1. Ja zeker en dat was wel nodig: voor Patricia en ik werd het wat te druk. En, wat mij betreft, ik wilde weer lekker simmen en alle dames en heren (of jongens en meisjes) die er nu bijgekomen zijn, kunnen een aantal dingen ook veel beter dan ik!

    Welkom allemaal en voornaamste is: have fun hier!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *