Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 genomineerd voor TMF Game Awards 2009

De TMF Game Award worden uitgereikt tijdens het Firstlook event en je kunt nu stemmen op je favoriete game. Het Westergasterrein in Amsterdam staat in het weekend van 17 & 18 oktober twee dagen lang in het teken van de grootste games-extravangaza die Nederland ooit gekend heeft.

Niks één hal vol games; Firstlook wordt een waar gamefestival met meerdere hallen, overdekte buitenlocaties & feesten in de avond. Electronic Arts zal er ook aanwezig zijn met FIFA 10, Brutal Legend en Dragon Age.

4 gedachtes over “Sims 3 genomineerd voor TMF Game Awards 2009”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>