Sims 3 genomineerd voor TMF Game Awards 2009

De TMF Game Award worden uitgereikt tijdens het Firstlook event en je kunt nu stemmen op je favoriete game. Het Westergasterrein in Amsterdam staat in het weekend van 17 & 18 oktober twee dagen lang in het teken van de grootste games-extravangaza die Nederland ooit gekend heeft.

Niks één hal vol games; Firstlook wordt een waar gamefestival met meerdere hallen, overdekte buitenlocaties & feesten in de avond. Electronic Arts zal er ook aanwezig zijn met FIFA 10, Brutal Legend en Dragon Age.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

4 reacties

  1. 😀 ik heb natuurlijk op Sims 3 gestemd!
    Bij de Xbox 360 en PSP kende ik volgens mij geen een spel :P, dus heb ik maar iets aangeklikt wat klonk als zo’n vechtgame XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *