Nieuwe assistent webmaster: Xelles

Achter de schermen zijn we druk bezig met een aantal leuke & nieuwe dingen voor onze bezoekers en leden van ons forum: dit omdat onze forumleden hadden aangegeven een aantal dingen ’te missen’ op onze site én omdat we nu met het nieuwe S3N team flink wat nieuwe ideeën hebben om deze site nog leuker, interessanter en misschien wel gekker te maken.

Maar bij het uitwerken van deze ideeën liepen we tegen een klein probleem aan: het moet wel op een goede manier online komen zonder dat de site ontploft of het forum wegsmelt. Daarom is vanaf vanmiddag Xelles, naast Patricia, assistent webmaster en hij gaat alle plannen die we hebben ook technisch begeleiden.

Als webmaster ben ik erg blij dat hij dit wil doen: samen met het nieuwe team dat we nu hebben en dat gesmeerd loopt begint S3N nu pas echt op stoom te komen.

Gefeliciteerd Xelles!

4 reacties

  1. Kleine tip: laat je niet gek maken door ons ! hahahahaaha
    We zijn nu eenmaal allemaal ‘prettig gestoord’ … althans IK dan 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *