Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Gidsen en Nieuws

De Sims 3: Een gids over de dood en geesten

Heb je altijd al alle kleuren van de geesten willen verzamelen? Of wil je misschien juist weten hoe je de dood kan omzeilen? Dan is deze gids zeker wat voor jou!

| Klik hier om ‘De Sims 3: Een gids over de dood en geesten’ te lezen |

Asilee.com heeft de originele gids bedacht, ik heb het vertaald omdat het leuke informatie bevat om eens goed door te lezen. Zo kan je precies lezen hoe je verschillende kleuren geesten kan creëren, of hoe je het beste aan Ambrosia kan komen.

12 gedachtes over “De Sims 3: Een gids over de dood en geesten”

  1. hiki

    Ik moet toch maar eens een nieuw spel maken: ik speel voornamelijk met een familie die alleen witte geesten heeft: allemaal dood door ouderdom dus. De rest van die kleuren geesten heb ik nog nooit gehad. Maar eens een test familie maken 😀

  2. hiki

    Als er nog op een aanmerkingen of aanvullingen zijn horen we dat graag: 1 of 2 kleine dingen zijn wat vlotjes vertaald en ik had geen zin om dat goed uit te zoeken INGAME (namen planten en die vis) zelf: zowel Patricia als ik zijn niet echt lekker vandaag. Dus kom maar op 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>