De Sims 3: Een gids over de dood en geesten

Heb je altijd al alle kleuren van de geesten willen verzamelen? Of wil je misschien juist weten hoe je de dood kan omzeilen? Dan is deze gids zeker wat voor jou!

| Klik hier om ‘De Sims 3: Een gids over de dood en geesten’ te lezen |

Asilee.com heeft de originele gids bedacht, ik heb het vertaald omdat het leuke informatie bevat om eens goed door te lezen. Zo kan je precies lezen hoe je verschillende kleuren geesten kan creëren, of hoe je het beste aan Ambrosia kan komen.

12 reacties

  1. Ik moet toch maar eens een nieuw spel maken: ik speel voornamelijk met een familie die alleen witte geesten heeft: allemaal dood door ouderdom dus. De rest van die kleuren geesten heb ik nog nooit gehad. Maar eens een test familie maken 😀

  2. dat van ambrosia wist ik al maar toch heb ik het helemaal gelezen XD

    maar die laatste,nog onbewezen, doodsooraken zouden wel cool zijn en al helemaal die dood door ojaa XD

  3. Wat een geweldig artikel. Mijn sims wouden nooit dood gaan door vuur.. leek wel alsof ze imuun waren ofzo. Maar ik ga het nog eens proberen;)

  4. Als er nog op een aanmerkingen of aanvullingen zijn horen we dat graag: 1 of 2 kleine dingen zijn wat vlotjes vertaald en ik had geen zin om dat goed uit te zoeken INGAME (namen planten en die vis) zelf: zowel Patricia als ik zijn niet echt lekker vandaag. Dus kom maar op 😛

  5. Om een gele geest te maken kun je ook gewoon met de testingcheatcode het blaas vakje omlaaghalen en iets te saboteren. dan plassen ze in hun broek en is het ook nat.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *