Loot Ninja over Sims 3 Wereldavonturen

LadyM, een bekende Simmer en Spore speelster en volgens mij ook een moderator op het officiële Amerikaanse Sims 2 forum, heeft de mogelijkheid gehad Sims 3 Wereldavonturen te bekijken en op deze pagina van Loot Ninja vindt je een klein verslag.

Veel nieuws staat er niet in: wel nieuw is dat als je in 1 van de 3 landen van Wereldavonturen bent je niet gelijk de hele map (buurt) ziet: die is gehuld in een soort mist. Die mist gaat pas weg als je delen van de map (buurt) gaat ontdekken.

There is a fog of exploration and you can’t see the entire map until it’s explored.

Bron: Simprograms

11 reacties

  1. Ik vindt dat wel leuk: maakt het nog spannender. Maar ik weet bijna zeker dat we screens zullen zien van de landen zonder die mist: wie weet wel voor Wereldavonturen te koop is?

  2. Ja oke. Wanneer laten ze ons China zien ben echt benieuw. Ik hoop dat die gebouwen dat echt in de chinese stijl zijn . Denk je dat de chinese muur er zal zijn?

  3. @hierboven: ben het met je eens dit is een super site 😀

    ik vind die mist best tof dan kan je leker op verkenning.
    het klinkt steeds leuker en ook steeds leuker dan die van sims 2 op reis alhoewel het is nu al leuker dan sims 2 op reis

  4. haha oke daar hebben jullie wel gelijk in:D Maar denk jij dat er een chinese muur zal zijn? Ik hoop het wel en op de walpaper of deze site zie je dat wel.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *