Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Nog meer Wereldavonturen wallpapers [updated]

We hebben de laatste dagen al een aantal mooie Sims 3 Wereldavonturen wallpapers gemeld, gemaakt door fansites, en daar komen deze wallpapers van de Portugese Simfansite Alala Sims nu bij: ze zijn er in verschillende maten.

[UPDATE] Ook O Sims Brasil heeft nu 2 Wereldavonturen wallpapers.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>