Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims Fansites meeting

Morgen zal in de Efteling een meeting plaatsvinden van verschillende Nederlandse Sim fansites, dus mocht je morgen in de Efteling zijn en er een groepje mensen zien die het veel over De Sims heeft, wie weet wel Sims Diademen op hun hoofd hebben en soms Simlish praten dan weet je wat er aan de hand is.

We willen iedereen voor morgen alvast erg veel plezier wensen! En we hopen later dit weekend wat foto’s online te kunnen zetten.

9 gedachtes over “De Sims Fansites meeting”

  1. rens verhoeven

    Ik heb het overleeft hoor. Maar telkens al ik wou twitteren van mij telefoon kreeg ik een timeoud error. mischien omdat daar het internet zo traag is. Ik had nog een foto willen twitteren maar dat ging ook mis :(. Ik ben nu wat foto’s aan het uploaden dus wacht in spanning.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>