De Sims Fansites meeting

Morgen zal in de Efteling een meeting plaatsvinden van verschillende Nederlandse Sim fansites, dus mocht je morgen in de Efteling zijn en er een groepje mensen zien die het veel over De Sims heeft, wie weet wel Sims Diademen op hun hoofd hebben en soms Simlish praten dan weet je wat er aan de hand is.

We willen iedereen voor morgen alvast erg veel plezier wensen! En we hopen later dit weekend wat foto’s online te kunnen zetten.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Site Nieuws

9 reacties

  1. Te jong :O,

    Ik ben ook nog maar 15 en ik ga al voor de derde keer zonder mijn ouder naar de efteling. 2de keer efteling dit jaar al.

    heb er enorm veel zin in en kan haast niet wachten. Daarom lukt het me ook niet di bericht goed te schrijven.

  2. Rens Twitterde om 10.00 uur dat hij in De Efteling is aangekomen en sindsdien is het stil: geen Twitters meer. Laten we hopen dat alles goed gaat daar op de meeting XD

  3. Patricia heeft het jammergenoeg niet gehaald: de remmen van haar auto werkte niet meer. Gelukkig merkte ze dit nog op tijd en er is niks gebeurd maar ze is wel erg geschrokken natuurlijk 🙁

  4. Ik heb het overleeft hoor. Maar telkens al ik wou twitteren van mij telefoon kreeg ik een timeoud error. mischien omdat daar het internet zo traag is. Ik had nog een foto willen twitteren maar dat ging ook mis :(. Ik ben nu wat foto’s aan het uploaden dus wacht in spanning.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *