Chaos Mod schilderij voor Sims 3

Als je het in Sims 3 aan de muur ziet hangen lijkt het een leuk en schattig schilderijtje met een lief vlindertje erop maar als je er op klikt zie je meteen dat dit Chaos Mod schilderij erg veel mogelijkheden geeft om je spel te manipuleren.

Zo kun je er allerlei animaties / gezichts – uitdrukkingen van je Sims mee manipuleren, het huis goed in de fik zetten, je Sim vermoorden, geesten manipuleren, de leeftijd van je Sim manipuleren en erg makkelijk switchen tussen huishoudens in 1 buurt. En nog veel, veel meer; erg handig voor Machinima makers of voor gekke gebeurtenissen in dagboeken.

Jo-oost heeft in dit topic van ons forum een vertaling neergezet van alle mogelijkheden van dit Chaos Mod schilderij van Mod the Sims: de moeite waard om even door te lezen. Gebruik van deze Mod is uiteraard op eigen risico.

15 reacties

  1. Let wel op: er is een waarschuwing, gebruik de tool neit in een spel die belangrijk voor je is. Het beste kun je een nieuw spel starten en daar de tool in testen.

    Modificaties die niet officieel van EA zijn kunnen problemen veroorzaken.

  2. De kans is klein. Maar zolang je mijn waarschuwingen leest en niets uitprobeert wat je niet weet zal het zeker niet gebeuren.

    Anders moet je misschien wachten tot hij uit de test fase is.

    Maar bedenk wel dit schilderij word heel vaak gedwoload. Zou het gevaarlijk zijn dan zal het er al lang niet meer zijn.

  3. Toen ik Wereld Avonturen nog niet had werkte hij prima, maar nadat ik WA had geïnstalleerd deed hij het niet meer. Ik heb op een site een update van het schilderij gezien, en heb die dan ook weer geüpdate. Daarna zeiden ze dat ik nog een DLL bestand moest zetten in het map van WA. Dat heb ik dan ook weer gedaan maar het werkt nog steeds niet ! Telkens als ik er op klik staat er: ‘Er zijn geen interacties mogelijk’ Ik wordt hier echt gek van, kan iemand me aub helpen ? Ik ben een nieuwe machinima aan het maken en het lukt echt niet zonder de schilderij ! Pleaseee !!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *