De Sims Fansites meeting [UPDATED]

Gisteren was in de Efteling een meeting van verschillende Nederlandse fansite. Patricia van Sims 3 Nieuws kreeg onderweg helaas autopech en moest dus verstek laten gaan. Wat erg jammer was ook omdat zij een hele doos Sims 3 stickers van EA Nederland bij zich had om uit te delen, en ze had er natuurlijk ook graag bij willen zijn.

Op de groepsfoto (v.l.n.r.): Wouter van Simparool, Cheetah van The Sims Zone, Dekdes en Mogway van DMS2C, Rosana en Catdog van Sims Netwerk en Rens van Simlicious heeft deze foto gemaakt.

Ik zal later wat meer foto’s maar voornamelijk links naar ‘verslagen’ toevoegen want op Twitter geven veel webmasters aan die later op hun sites te zetten.

[UPDATES]

 • Een eerste verslag van deze fansites dag vindt je hier op het blog van Junior Wood.
 • Dutch Sims Fansite Club opgericht: details volgen misschien later.
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Site Nieuws

16 reacties

 1. Ja we vonden het echt heel jammer dat Patricia er niet bij was. Maar geen zorgen, er komt wel weer een fansites meeting over een tijdje ^^ Dan wellicht niet in de Efteling, maar iets anders. In 2006 hadden we ook een fansites meeting. Toen zijn we gaan bowlen en naderhand gaan gourmetten. Dat is misschien wel weer eens een keer leuk om te doen!

 2. Rosana hij was toch eerst keown op SNW?…..

  oja hij had zijn naam veranderd in catdog

  ik herkende alleen Rosana en Mogway
  de rest niet XD

  HEEEEEE JUNIOR STAAT ER OOK OP YAAAAAAAAAAAAY!!!!! 😀 bij cheetah

 3. Idd erg leuke foto’s, en samen met het verslag vind ik het echt vreselijk jammer dat ik niet mog komen 🙁 Nou ja, misschien mag ik volgende keer komen 😛 Ouders he… :S

 4. Hiki ik heb nog een vraagje over iets anders. Nou.. over graven. Je krijgt altijd zoon klein graf. Maar hoe maak je het graf zo groter? Een andere maat?

 5. Misschien moet je eens lid worden van ons forum: daar kun je je vragen beter kwijt. Volgens mij is de grote van de grafsteen willekeurig. Ik heb die kleine en die grote en zou niet weten waarom het de ene keer een kleine is en de andere keer een grote :S

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *