Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims Fansites meeting verslag op Simlicious

Afgelopen zaterdag was er in de Efteling voor de tweede keer een fansites meeting van een aantal Nederlandse Sims fansites, we hebben er in deze berichten op onze site al aandacht aan besteed.

Een van de sites die er ook was is Simlicious en op deze pagina vindt je een uitgebreid verslag, met foto’s, van deze erg leuke en gezellige dag.

De dag na de meeting is de ‘Dutch Sims Fansites Club’ opgericht: een besloten club (dus geen link) waar alleen webmasters en teamleden van Nederlandse Sims fansites lid van kunnen worden en waar volgende meetings makkelijker georganiseerd kunnen worden en, als er iets aan de hand is, we makkelijker met elkaar kunnen communiceren.

2 gedachtes over “De Sims Fansites meeting verslag op Simlicious”

 1. Delano

  Beste Sims Niews:D
  ik heb je al een paar keer op google zien staan
  en ik vindt jullie fan-site er goed uitzien.
  ik ben sinds 2 weken geleden ook een Sims Fansite gestart.
  De Sims Masters.
  Helaas waren ik en de Teamleden niet aanwezig bij de Fan-site meeting.
  maar we willen er de volgende keer zeker bij zijn!
  ik hoop dat jullie onze site is willen bekijken en zeggn wat jullie er van vinden.
  Alvast Bedankt

  MVG
  Delano
  Team Leider ( Sims Masters )

  1. hiki

   Ik denk niet dat S3N nog op deze meetings aanwezig zal zijn: dat is mijn mening als webmaster. De bedoeling van deze meetings was om de onderlinge verstandhouding te verbeteren maar de praktijk wijst uit dat daar helemaal niks van terecht komt. Als een van NL fansites namelijk iets groots & speciaals meemaakt zie je daar niets van terug op andere NL sites (maar wel uitgebreid op internationale fansites) dus het is allemaal blablabla. 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>