Sims 3 Wereldavonturen: iets nieuws onder de zon

Onder deze kop heeft Fok! Games vanochtend een soort preview online gezet van deze eerste uitbreiding voor Sims 3. Iets nieuws bevat het artikel niet maar het is de moeite waard om even door te lezen.

Hoewel ik de meeste uitbreidingen van De Sims altijd redelijk standaard heb gevonden, lijkt het alsof EA nu toch bereid is om wat nieuws te proberen in de serie. Wellicht komt het door het succes van de Sims Verhalen-games die speciaal voor laptops en minder krachtige systemen wordt gemaakt, maar het is hoe dan ook een positieve ontwikkeling.

Pluspunten: – Nieuwe vorm van Sims gameplay – Nieuwe vaardigheden die je kunt leren – Nieuwe voorwerpen

Minpunten: – Hoe lang blijft het leuk?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *