Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Gidsen, Nieuws, Site Nieuws en Tutorials en Gidsen

S3N Tutorial: Schilderijen maken voor Sims 3 (klonen en recolor)

Kyta en Zemm zijn voor Sims 3 Nieuws flink aan het werk om allerlei leuke downloads voor de leden van ons forum te maken. Zo heeft Kyta al wat schilderijen gemaakt die je in dit forumdeel kunt downloaden.

Maar hoe doet Kyta dat toch? Dat was ook de vraag van een aantal leden van ons forum en daarom heeft ze nu een tutorial gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd wat voor programmatjes je nodig hebt en hoe het verder allemaal werkt.

Veel succes iedereen! En als je vragen hebt over deze tutorial: Kyta beantwoord ze maar al te graag in het topic op ons forum.

Een gedachte over “S3N Tutorial: Schilderijen maken voor Sims 3 (klonen en recolor)”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>