Promotiedag!

Promotiedag!

Zoals jullie misschien wel weten zijn Zemm en Kyta beiden een maandje geleden in ons team gekomen. Hartstikke gezellig en leuk natuurlijk! Het valt ons ook op dat ze ontzettend hun best doen om Sims Nieuws een nog leukere website te maken voor de bezoekers dan het al was. Wij dachten: dat mag best beloont worden!

Bij deze willen we Zemm en Kyta promoten als onze Senior Teamleden!
*Applaus!*

Helaas hebben we ook een minder leuke mededeling.

Beautiful_Dirty_Rich en ThomasStam hebben besloten om uit het SN Team te stappen aangezien hun echte leven niet goed te combineren is met Sims Nieuws. We wensen jullie veel succes en plezier met alles, we komen elkaar vast nog wel tegen!  😉

8 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *