Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Sims 3 Wereldavonturen preview op Female Gamers

Op deze pagina van Female Gamers vindt je een preview van de eerste uitbreiding voor Sims 3. Nieuwe informatie of nieuwe screens zitten er niet bij maar het artikel leest lekker weg.

Het meest opvallende wat deze uitbreiding toelaat is het bouwen van 4 extra verdiepingen, onder de grond. In deze diepe kelders kun je dan een heleboel nieuwe dingen neerzetten zodat je eigen graftombe tot leven komt. De ‘kelders’ kun je zo groot maken als de kavel toelaat waar je je huis op bouwt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>