Sims 3 Wereldavonturen fan event 2009 – Stel je vragen


Donderdag 29 Oktober en vrijdag 30 Oktober 2009 zal in de Redwood Shores Studio’s in San Francisco (Amerika) een Sims 3 World Adventures Fan Event plaatsvinden. Verschillende internationale Sim fansites zijn uitgenodigd om 2 dagen lang de eerste uitbreiding voor Sims 3 te bekijken, te spelen en te praten met het team dat Wereldavonturen aan het maken is.

Sims 3 Nieuws is ook uitgenodigd en ik (Patricia) zal naar Amerika vliegen om daar samen met andere webmasters Wereldavonturen eens goed te bekijken.

Maar zonder allerlei vragen om informatie wordt het natuurlijk niets. En hier zal ik jullie hulp bij nodig hebben, van onze trouwe S3N bezoekers. 😀

Heb jij vragen voor mij om mee te nemen naar Amerika, of zit je simpelweg al langer met een vraag die je voor jezelf beantwoord wil hebben? Aarzel niet langer en bezoek gauw ons forum om je vraag te stellen!

| Vragentopic Sims 3 Wereldavonturen fan event 2009 |


Ben je nog geen lid van het S3N forum? Meld je dan snel aan door hier te klikken!