De Sims 3 Wereldavonturen: nieuwe feiten

Onlangs zijn er nieuwe verslagen uitgekomen van o.a. IGN, Kotaku en Gamespot. Natuurlijk zijn we erg nieuwsgierig naar wat hun hebben gezien, al moet ik eerlijk bekennen dat er niet heel veel nieuws in staat. Het meeste is herhaling over Egypte en wat je over het algemeen kan leren in de landen, denk hierbij aan Martial Arts en nectar maken. Vandaar dat ik geen hele vertalingen heb gemaakt maar meer een opsomming aan nieuwe feiten die ik in de verslagen heb gevonden.

Deze feiten kan je ook terug vinden op onze pre-release informatie pagina.

Nieuwe feiten:

– Als je geen vechters baasje bent om Martial Arts te oefenen kan je er ook voor kiezen je tijd te besteden aan mediteren;

– Het schijnt zelfs dat als je lang genoeg mediteert je de optie ‘teleporteren’ kan ontvangen;

– In China kan je op bepaalde momenten afgestoken vuurwerk bezichtigen en er meerdere positieve gemoedstoestanden aan overhouden;

– De uiterlijk van China is compleet anders dan van Egypte. Met z’n mooie vochtige bossen en prachtige gebouwen met daarop een drakenhoofd waaromheen mist trekt vanuit de voordeur van het gebouw;

– Er zullen nieuwe meubels beschikbaar zijn in de stijlen van de nieuwe landen. Heb jij bijvoorbeeld een voorliefde voor de stijl van China, dan kan jij je woonkamer met de Chinese stijl inrichten;

– Het schijnt dat er in Frankrijk ook grotten te vinden zijn, minder dan in Egypte en China maar ze zijn er wel;

– Des te beter jij de grotten/kerkers leeg haalt in de verschillende landen, de beter bouw jij je Visa level omhoog waardoor je in staat bent er een vakantiehuisje aan te schaffen;

– Wereldavonturen bied een nieuwe manier van spelen aan, toch zal het nooit helemaal van het ‘klik’ systeem afwijken. Wat je ook doet, of je nou een geheime deur open wil maken of door een zee van vuur wil lopen, alles doe je met een klik op de muis. Dat kan misschien tegenvallen voor de die hard Sims fans;

– Het is officieel dat je jouw Sims niet kan verplaatsen naar een ander land. Ze kunnen er een vakantiehuisje bemachtigen, maar ze zullen er nooit permanent kunnen wonen;

– Peuters en kinderen kunnen ook de grotten bezoeken. Een grote voordeel aan peuters en kinderen is dat hun niet zullen worden vervloekt door de mummy, ze zullen geen pijn leiden aan de vallen in de grotten, ze zijn er simpelweg imuun voor. Net als dat ze nooit kunnen dood gaan aan een brand in hun eigen huis. Lijkt de perfecte manier om een grot helemaal leeg te roven. Stuur de kinderen in plaats van de ouders! MUWHAHA!

– Je kan in de verschillende landen de winkels bezoeken en er ook echt naar binnen gaan;

– Als je steeds beter wordt met karate/martial arts zal je snelheid en beweging ook steeds beter worden. Zo goed dat op een gegeven moment je bewegingen snelheidslijntjes achterlaat in de lucht omdat je zo snel en krachtig bent;

– Als je jouw Sim laat trouwens met een inwoner van een ander land zullen hun kinderen cultuureigenschappen kunnen overnemen van de moeder/vader. Bijvoorbeeld: altijd met eetstokjes eten;

– Met fotografie wordt er een geheel nieuwe wereld geopend voor diehard fans van vaardigheden. Als je foto’s maakt in het spel met deze vaardigheid zal het spel herkennen wat voor foto’s je maakt en het verdelen onder categorieën wat uiteindelijk een setje kan worden. Zo heb je bijvoorbeeld een foto serie van de natuur die je vol kan maken. Door foto’s te maken van bepaalde vissen kan je het natuurlijke vissen setje volmaken en er een extraatje voor ontvangen;

– Tijdens de bezoekjes aan grotten kan je speciale munten vinden die alleen aan avonturen items kunnen worden uitgegeven op de kamp waar je logeert. Of je kan geld zakken krijgen als extra beloning, maar alleen als je de grotten heel goed doorzoekt;

– Het doorzoeken van grotten kan je Sims grootste inkomen zijn als je het goed doet. Hierdoor hoeven ze geen baan te hebben om zichzelf te onderhouden;

– De tent waarin je Sims kunnen logeren in de verschillende landen kunnen thuis ook worden gekocht. Hierdoor kunnen Sims die van buiten houden ook echt buiten leven. Ze hebben tenslotte geen groot huis nodig, alleen de tent;

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *