Sims News Bot voor Twitter

Heb je Twitter en wil je nog sneller op de hoogte worden gebracht van het laatste Sims nieuws? Infinite Sims heeft een Sims News Bot voor Twitter gemaakt die om de paar minuten grote fansites scanned op het laatste nieuws over de Sims en dat meld met een Tweet. En het gaat daarbij om alle Sim games: niet alleen Sims 3.

Every few minutes our system scans a number of Official Sims Sites and Fansites, and posts their latest news to Twitter. Therefore allowing you to see the news while its still hot!

Sims sites die in de gaten worden gehouden zijn onder andere de officiële Sims sites, Simprograms, Snooty Sims, Sims Exchange, Capital Sims, Infinite Sims, Sim Times en vast nog wel een paar meer. Sims 3 Nieuws zit daar uiteraard ook tussen.

Meer informatie vindt je op deze pagina van Infinite Sims.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *