Zaterdag is S3N Downloads dag!

Zoals jullie wellicht weten heeft S3N sinds enkele weken zelfgemaakte downloads voor Sims 3 die onze forum leden op ons S3N downloads forum kunnen downloaden.

Omdat het S3N team inmiddels al meer kan maken dan schilderijen en tshirts, wat precies ga ik nog niet verraden, hebben we besloten om niet meer elke woensdag ÉN elk weekend nieuwe spullen online te zetten maar alleen nog maar op zaterdag.

Het maken en testen van de downloads kost gewoon veel tijd.
We hopen dat jullie dat begrijpen.

2 reacties

  1. Natuurlijk begrijp ik dat downloads maken veel tijd kost. Ik heb het zelf ook eens geprobeerd(met de nadruk op geprobeerd) en dat lukte niet erg goed. En over die dingen die jullie naast shirtjes en schilderijen ook kunnen maken maar niet vertellen: Ik hoop dat het leuke meubelsetjes zijn. Maar dat is natuurlijk volledig jullie keuze.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *