Nieuwe Sims 3 Wereldavonturen screens [UPDATED]

[UPDATE] Bij deze screens hoort een stuk tekst over de Oosterse Vechtkunsten, tot nu toe is deze tekst alleen in Braziliaans te vinden op Planet Sims (zie de Meer Lezen …).

Zodra die tekst er in het Engels of Nederlands is meldden we dat natuurlijk. Tot dan hebben we een groffe Google vertaling voor jullie:

Groffe Google vertaling:

Leer en Master of Kung Fu Shang Simla: China

Voor het eerst kan Sims trainen en meester van de martial arts Shang reizen naar Simla, in China! Hier zijn enkele tips om u te helpen bij Kung Fu meester.

TRAINING – De Phoenix Dojo Martial Arts in Simla Shang, China, is de beste plek voor degenen die willen het pad van de krijgskunsten loopvlak. Degenen die liever buiten China trein, echter kan kopen en mee naar huis nemen een sneeuwpop, opleiding, ondersteuning voor een pauze boards en ook enkele boeken. Pas na de training hard met de poppen en breken verschillende besturen is dat je Sim zal zijn op weg naar de overwinning! Om volledig van de Martial Arts in De Sims 3 World Tour, je Sim moet verslaan machtige tegenstanders in de Grand Tournament in China.

MEER TRAINING – Martial Artists liefde te scherpen hun vaardigheden in de strijd opleiding. Als beloning, de Martial Artists ontvang nieuwe kostuums, met gekleurde banden die duiden op hun bekwaamheid en geschiktheid in de kunst. Train Control is een geweldige manier om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden maken en pronken met hun nieuwe tracks!

FOCUS – Meditatie is essentieel om focus en gemoedsrust te bereiken. Er is geen punt een krachtige vuist als er een sterke geest te temmen. Martial Artists concentreert zich kan teleporteren, waardoor ze ongelooflijk krachtig.

GEBIED – De Meesters van Martial Arts zijn zo krachtig dat ze kunnen vertrouwen op de magische elementen van de natuur om hen te helpen in hun strijd tegen het kwaad!

ONDERWIJS – De Elite Martial Kunstenaars kunnen leren andere Sims, het aanbieden van meest gedisciplineerde de wereld martiale kunstenaars.

Aprenda e Domine o Kung Fu Shang Simla: China

Pela primeira vez, os Sims podem treinar e dominar as Artes Marciais viajando para Shang Simla, na China! Temos algumas dicas para lhe ajudar a dominar Kung Fu.

TREINO – O Dojô Fênix de Artes Marciais em Shang Simla, China, é o melhor lugar para quem deseja trilhar o caminho das artes marciais. Quem prefere treinar fora da China, no entanto, pode comprar e levar para casa um Boneco de Treino, um Suporte para Quebrar Tábuas e também alguns livros. Somente depois de treinar muito com os bonecos e de quebrar várias tábuas é que seu Sim estará no caminho certo para a vitória! Para dominar totalmente as Artes Marciais em The Sims 3 Volta ao Mundo, seu Sim deve derrotar valorosos oponentes no Grande Torneio da China.

MAIS TREINO – Artistas Marciais adoram aprimorar suas habilidades em combates de treino. Como recompensa, os Artistas Marciais recebem novos trajes, com faixas coloridas que indicam sua habilidade e aptidão na arte. Treinar luta é uma ótima maneira de desenvolver sua habilidade, conquistar novas amizades e exibir suas novas faixas!

FOCO – A meditação é essencial para conseguir foco e paz de espírito. De nada vale um punho poderoso se não houver uma mente forte para domá-lo. Artistas Marciais Concentrados podem se teletransportar, o que os torna incrivelmente poderosos.

DOMÍNIO – Os Mestres das Artes Marciais são tão poderosos que podem invocar os elementos mágicos da natureza para ajudá-los em suas batalhas contra o mal!

ENSINO – Os Artistas Marciais de Elite podem ensinar outros Sims, oferecendo ao mundo mais artistas marciais disciplinados.

7 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *