Interview met Lyndsay Pearson over Sims 3 Wereldavonturen

De Duitse fansite Simfans heeft aan Lyndsay Pearson (Associate Producer) wat vragen kunnen stellen over Sims 3 Wereldavonturen en het korte interview vindt je op deze pagina.

SimFans.de
In this Expansion Pack we will see first time real world inspired landmarks. What will our Sims visit in Egypt, France and China?

Lyndsay Pearson:
In Egypt: pyramids, sphinx, abu simbel temple, temple of queen hapshepsut

France: arc the triumph, Eifel tower – these are the landmarks you will see on the outskirts of the playable town.

In China are locations inspired by the terracotta army, temple of heaven, forbidden city, the great wall. They do not look exactly like the real world landmarks, but are “inspired” by real-world landmarks.

2 reacties

  1. Dus… Frankrijk bestaat uit wat parkjes, winkels zoals in Sunset Valley en uit wat dingetjes die je in de verte ziet staan? Of begrijp ik dat verkeerd? Die dingen kun je dus niet bezoeken… Dat valt dan weer tegen, maar ze steken dus meer tijd in Egypte en China dan in Frankrijk.
    Dat is mijn conclusie

  2. Dat lijkt me sterk: eerder hebben de producers al wel gezegd dat Frankrijk als laatste stond van de landen die ze aan het maken zijn. Veel zal ook de komende tijd nog wel duidelijk worden en als Patricia naar de US gaat. Voor nu is het in ieder geval de Arc de Triumph en de Eifeltoren: al iets XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *