Nieuwe details Sims 3 Wereldavonturen – Vertaling

Fansite Simoperations heeft wat vragen kunnen stellen aan Lyndsay Pearson, Producer voor Wereldavonturen. Het Engels interview kan je hier vinden: SimOperations.

Aangezien er leuke informatie in staat heb ik er een vertaling van gemaakt. Het is bijvoorbeeld heel interessant om te lezen hoe China is ontdekt en wat je er zoal kan doen. Dus veel lees plezier!

1) Welke nieuwe sociale interacties zijn er toegevoegd bij de 3 nieuwe karaktereigenschappen?

In het kort gezegd behoort dit tot de 3 nieuwe eigenschappen:

Avontuurlijk: Avontuurlijke Sims houden ervan om op avontuur te gaan en krijgen daarbij een goed humeur. Bijvoorbeeld tijdens hun bezoek van andere landen en tijdens het onderzoeken van tombes. Avontuurlijk Sims hebben de kans om sneller hun Visa level omhoog te werken en zullen niet zo moe zijn als ze terug komen van hun reis.

Gedisciplineerd: Gedisciplineerde Sims zijn fantastisch in Martial Arts. Ze zullen het snel onder de knie krijgen, minder nsel falen en zijn beter in het breken van houten planken.

Fotograferend oog: Sims met deze eigenschap overtreffen de fotografie. Ze leren het sneller, maken foto’s van hogere waarde en hebben een unieke fotografie verwante interactie met andere Sims.

Zo kunnen fotografen met elkaar praten over camera’s, film, donkere kamers – alle dingen waar fotografen warm voor lopen. Een gedisciplineerde Sim focust zich op Martial Arts en kan samen met een andere Sim op een oefenpaal oefenen. Avontuurlijke Sims kunnen verhalen aan elkaar vertellen over de reizen die ze hebben gemaakt, ook kunnen ze bespreken met vrienden, familie of met bewoners van een bepaald land die ze net hebben ontmoet!

2) Verschijnen er nieuwe levens wensen in Wereldavonturen?

Ik kan jullie een paar nieuwe levens wensen verklappen die zichtbaar zullen zijn in De Sims 3 Wereldavonturen. De nieuwe manier van spelen biedt een hoop nieuwe kansen aan voor nieuwe wensen, waaronder een paar van mijn favoriete:

* Great Explorer: Verken 6 verschillende tombes op elke locatie.
* Bottomless Nectar Cellar: In het bezit zijn van nectar flessen met een hoge waarde.
* Master of Movement: Bereik level 10 in Martial Arts en in Atletisch.
* Martial Arts Grand Master: Bezit level 10 in Martial Arts en bereik daarna de hoogste titel (Grand Master).

3) Welke carrieres linken naar de landen en op welke level kom je het tegen?

Elke carriere kan je een kans geven om je Sims te laten reizen naar één van de drie landen. In je carriere kan je een telefoontje krijgen met de vraag of je wil helpen met een zaken deal in Al Simhara, of om een speciale item af te halen in Champs Les Sims.

4) We hebben gehoord dat toeristen de basis buurten bezoeken. Hoe kunnen wij contact maken met de toeristen?

Een toerist die jouw buurt bezoekt lijkt erg op een buurman/vrouw. Je kan vrienden met ze worden, uitnodigen om bij jou thuis te komen en op ze verliefd worden. Ze zullen uiteindelijk weer terug naar hun eigen land moeten, maar je kan ze altijd uitnodigen om bij jou op bezoek te komen. Je kan ze in je eigen buurt herkenen doordat ze foto’s maken van de stad en met je buurtgenoten kletsen.

5) Zijn er nog andere veranderingen in het spel die niets te maken hebben met de vakantielanden?

Er zijn een aantal nieuwe veranderingen gemaakt in De Sims 3 Wereldavonturen die niet zo zeer met de vakantielanden te maken hebben. Zo is er bijvoorbeeld de nieuwe kelder tool die een aantal nieuwe manieren van bouwen aanbiedt – we hebben het o.a. voornamelijk voor het bouwen van tombes en piramides gebruikt, maar jullie kunnen nu een kelder maken onder een bestaand huis. We hebben ook een aantal nieuwe sociale interacties voor kinderen en peuters toegevoegd – kinderen kunnen nu snoepgoed stelen van hun broertjes of zusjes, of ze kunnen en gezellig spelletje met ze spelen zoals peek-a-boo (kiekeboe). Ook hebben we gewerkt aan het veranderen van trappen en hekken, nu kunnen jullie ze een ander kleurtje of patroon geven.

6) Kan je ons een beetje meer over China/Frankrijk vertellen?

Jullie hebben een heleboel over Egypte gehoord en we zijn blij om nu wat meer te vertellen over de 2 andere landen die je kan bezoeken in het spel. In Shang SimLa, China, kunnen je Sims de vechtskunst Kung-Fu onder de knie krijgen en er een meester in worden. Of ze kunnen het landschap en het vuurwerk bezichtigen voor hun plezier. Shang SimLa is een vredige en geïsoleerde gemeenschap tussen de bergen van China. Het is ooit ontdekt door een groep apen, de inwonende zijn trots op hun discipline en de heldere manier van denken. De bezoekers genieten daar erg van, maar zullen zich aangemoedigd voelen om dat niet te verstoren. Shang SimLa, China is een thuis voor Sims die waarde hechten aan discipline, vrede en het helder denken en dat belangrijker vinden dan wat dan ook. Tijdens hun verblijf zullen avontuurlijke Sims zich aangemoedigd voelen om de Martial Arts te leren, daarna kunnen ze de tuinen (Scholar’s Garden) bezoeken om innerlijk tot rust te komen met mediteren. Ook kunnen ze vuurwerk kopen om in de avond de Shang SimLa nacht te vullen met schitterende en kleurrijke explosies.

In Champs Les Sims, Frankrijk, kunnen je Sims fotografie leren of nectar leren maken. Maar je kan nog zoveel meer in Frankrijk. Blijf goed letten op het nieuws voor nog meer informatie over de Champs Les Sims plus nieuwe screenshots ervan!

7) Kunnen de Sims hun gemaakte nectar verkopen of weggeven als een cadeautje?

Nectar kan je verkopen of verschillende nectars sparen. Je Sim kan het ook serveren op feestjes of tijdens hun avondmaal opdrinken.

7 reacties

  1. Nu wordt het steeds spannender. Ik wil nu echt mijn kinderen snoep zien stelen van andere kinderen. Ook aan het aanpassen van trappen en hekken had ik behoefte.

  2. Ik hoop nu trouwens ook dat ze er eens trapleuningen en hekken in doen die er precies hetzelfde uitzien(qua vorm, niet kleur aangezien je die toch al kan veranderen).

  3. mijn sim heeft de wens van ‘verken 6 verschillende tombes op iedere locatie’ maar in frankrijk kan ik er echt maar 5 vinden… heet een van jullie dit probleem ook of weet iemand misschien 6 tombes op te noemen.. miss door middel van plaatjes??

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *