Geen TMF Game Award voor Sims 3

Sims 3 heeft jammergenoeg geen TMF Game Award gewonnen in de categorie beste game voor de pc. World of Warcraft: Wrath of the Lych King kreeg de meeste stemmen

TMF Game Awards uitgereikt

AMSTERDAM (ANP) – Tijdens de tweede editie van het game-evenement Firstlook zijn zaterdag en zondag de TMF Game Awards uitgereikt. De winnaars van de publieksprijzen namen hun Awards op het Westergasterrein in Amsterdam in ontvangst. Dat maakte de organisatie zojuist bekend.

De kijkers van jongerenzender TMF brachten de afgelopen weken hun stem uit op hun favoriete games van 2009 voor verschillende consoles.

Het Nederlandse spel Killzone 2 werd uitgeroepen tot beste Playstation3-game. Gears of War 2 won de prijs voor beste Xbox360-spel en Wii Sports Resort sleepte de titel beste Wii-game in de wacht. In de categorie beste game voor de pc kreeg World of Warcraft: Wrath of the Lych King de meeste stemmen. Grand Theft Auto Chinatown en Soul Calibur Broken Destiny werden verkozen tot beste game voor respectievelijk de Nintendo DS en de Playstation Portable (PSP). De kijkers van TMF kenden de Xbox360 de award voor beste gamingplatform toe.

Vakjury

Een vakjury stelde de lijst genomineerden samen. Volgens TMF brachten vervolgens ruim 20.000 gameliefhebbbers hun stem uit.

Zaterdag en zondag vond op het Westergasterrein in Amsterdam het evenement Firstlook 2009 plaats. Tijdens het gamefestival werden de nieuwste games van komend seizoen getoond.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

1 reactie

  1. ‘In de categorie beste game voor de pc kreeg World of Warcraft: Wrath of the Lych King de meeste stemmen.’ Wel terecht eigenlijk: was een super uitbreiding XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *