Nieuwe Sims 3 Wereldavonturen (blooper) screens [UPDATED]

The Grim Reaper has always been a key figure in The Sims games, dark, yet amusing! In Al Simhara, Egypt, the Grim Reaper watches on as a ghost Sim battles against a mummy and eagerly awaits the end results. Then decides to venture to China and dine in the serene setting. Heh.

Bron: Simoperations & Snooty Sims

[UPDATE] De screens staan nu ook op de officiële Nederlandse Sims 3 site:

Bloopers van Magere Hein in De Sims 3 Wereldavonturen

Hier zijn wat willekeurige blooperbeelden uit De Sims 3 Wereldavonturen. Het team van ontwikkelaars heeft de beelden deze week vastgelegd. In de games van De Sims heeft de dood altijd een grote rol gespeeld; duister, maar wel grappig! In Egypte kijkt de dood toe hoe een Simgeest met een mummie vecht. Hij is maar wat benieuwd hoe dit afloopt.

18 reacties

  1. leuke screens vooral de eerste met magere hein op de stoel en een vechtende geest enmummie XD en die etende Magere Hein

  2. Volgens de site Simoperations(waar de screens vandaan komen) zijn dit bloopers. Hoewel ik er zelf geen echte blooper in kan vinden. Alles wat ik zie kan ook gewoon in De Sims 3(volgensmij). Maar het zijn inderdaad wel leuke screens.

  3. @Erik “Volgens de site Simoperations(waar de screens vandaan komen) zijn dit bloopers. Hoewel ik er zelf geen echte blooper in kan vinden. Alles wat ik zie kan ook gewoon in De Sims 3(volgensmij). Maar het zijn inderdaad wel leuke screens.”
    Wat bedoel je daarmee?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *