Sims 3 Wereldavonturen: Games Guide interview met Lyndsay Pearson

De Nederlandse games site Games Guide heeft Lyndsay Pearson (Producer) geinterviewd over alle nieuwe mogelijkheden in de eerste uitbreiding voor Sims 3.

Het interview, dat je op deze pagina vindt, bevat geen echt nieuwe feiten maar als je niet al het nieuws op de voet hebt gevolgd rondom Sims 3 Wereldavonturen is dit interview zeer de moeite waard om even te lezen.

GG: Zal er een zwarte markt zijn waar je dingen kunt vinden voor een veel lagere prijs?

LP: We hebben niet gedacht aan het maken van een zwarte markt voor onze Sims! Daar zijn ze veel te eerlijk voor. 🙂

GG: In De Sims 3 konden spelers hun huis helemaal naar eigen inzicht aanpassen met eigen kleurpaletten en patronen die op de bank, stoelen, bedden etcetera geschilderd zaten. Hoe ga je ervoor zorgen dat mensen net zo enthousiast worden om hun eigen tombes en donkere geheime piramiden te bouwen? Het klinkt niet zo vrolijk als het originele De Sims 3.

LP: We verwachten dat spelers veel plezier halen uit het verzinnen van originele puzzels en ervaringen voor jouw SIms. Het is ook belangrijk om op te merken dat ‘tombe’ van alles kan betekenen. Wellicht is het een prachtige, verstopte kamer van een koningin of een verloren gewaande bibliotheek. Als je er op deze manier over nadenkt zijn er tal van creatieve mogelijkheden te bedenken. Je bent geen donkere tunnels aan het maken, het kan van alles zijn. Er zijn vele avonturen die je Sims kunnen beleven in Frankrijk en China. Fotografie is ook erg cool in de game. Jouw Sims kunnen foto’s maken op hun reizen en deze kun je thuis aan de muur hangen en zelfs delen via De Sims 3 Uitwisseling.

For our English guest: the English version can be found here on Games Guide.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *