Geen Frankrijk tijdens Sims 3 Wereldavonturen presentatie in UK

Aanstaande woensdag en donderdag zijn er in Engeland 2 presentaties van Wereldavonturen. Leek het er eerst op dat er aardig wat informatie vandaan zou komen: nu blijkt dat Frankrijk niet te spelen zal zijn en China waarschijnlijk ook niet. Dit omdat er een vroege versie van Wereldavonturen is te spelen en te bekijken.

En EA UK heeft nog eens benadrukt dat bezoekers ook nog eens gebonden zijn aan de Non Disclosure die ze moeten ondertekenen. Hierdoor kunnen ze niet alles vertellen wat ze zien of pas veel later.

Nou dat is even een tegenvaller maar gelukkig zit Patricia dan in Amerika en daar hebben ze vast de allerlaatste versie, misschien wel de ‘Gold’ versie!

Just to clarify this, as I pointed out there I didn’t know for certain about the destinations as the events will be playing early code. I now know that we will definitely not have France available for play and am unable to confirm China at this time.

It is also possible that due to disclosure limitations, those competition winners and fansite owners who are attending events will not be able to discuss some details for some time after the events.

SimGuru_Aurora

10 reacties

  1. waarom? Er veranderd toch niks aan het spel: Frankrijk en china zitten er gewoon straks in: alleen niet in de versie die in de UK deze week te zien is! Ze hebben dus een niet – complete versie daar!

  2. Wat ik weet is dat EA UK vaak eerst zelf met zooi online komt na zo een event, officieel spul dus: dat hebben ze ook gedaan met de events voor Sims 3 uitkwam. Video’s en screens. Dus er zal heus wel wat online komen. En ook over dat oude Sims 3 event was er best wel wat te lezen op fansites ondanks alle restricties. Dus geen reden voor paniek!

  3. Jammer dat Frankrijk niet op de presentatie komt. Maar dit is mijn gedachte:
    Tot nu kwam er rond het einde/begin van een maand een nieuwe trailer en wat screenshots van een nieuw land. Voorbeeld: trailer Egypte kwam rond 20 augustus, trailer China kwam rond 2 oktober. Dit zou dus kunnen betekenen dat de trailer van Frankrijk ook niet lang meer zal duren aangezien we alweer aan het einde van oktober zitten.

  4. Daar zou je best wel eens gelijk in kunnen krijgen Erik: of ze bewaren Frankrijk echt tot het US event? Of voor de laatste 2 weken tot release. Al kan ik me niet voorstellen dat Frankrijk nu het land is om te promoten in de laatste weken. lijkt me vrij saai om te spelen vergeleken met Egypte en China. Of ze hebben bewust iets voor ons achter gehouden.

  5. Zou het komen omdat Engelsen geen Frans kunnen? Of door de rivaliteit tussen die 2 landen die er altijd is? Bekijk het maar van een humoristische kant.

  6. BTW, there is no confirmation that the event on Thursday will not have France. It is likely as it is a full-fledged press event

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *