Gerucht: EA komt binnenkort met Neighborhood tool?

Simprograms en Simway melden dat het officiële Duitse Sims Magazine (zie ook deze berichten op onze site) in het December nummer met een special gaat komen over het zelf maken van buurten (neighborhoods). Dit zou kunnen betekenen dat EA al vrij snel een tool gaat releasen waarmee je dus buurten kan maken: iets waar veel Simmers om gevraagd hebben.

Neue Nachbarn
Werden dir die Grenzen von Sunset Valley zu eng? Dann erstelle deine eigene Nachbarschaft!

Enkele dagen geleden ontving ik al een bericht van iemand (die liever anoniem wil blijven) die vertelde dat een EA medewerker aan hem had laten doorschemeren dat EA inderdaad met tools voor Sims 3 bezig is. De tipgever wilde niet kwijt wie de EA bron was alleen dat het niet iemand van EA Nederland is en een betrouwbare bron. Maar met 2 anonieme bronnen zou het wel een erg vaag bericht zijn geworden en dus heb ik het niet gemeld:

… maar van contacten die ik heb met mensen die bij EA werken (niet Nederland) is men bezig met het onderzoek naar officiele tools, gezien de makers van de sims 3 zelf ook inzien dat het veel moeilijker is geworden voor de community om eigen content toe te voegen …

Maar nu met deze melding er bovenop lijkt het er toch wel sterk op dat EA eindelijk met tools voor Sims 3 gaat komen: nu een tool om zelf buurten te gaan maken en wie weet later nog meer tools? En misschien dat Patricia die eind van de week bij EA in Amerika zit er meer over hoort? Misschien wel als een van de eerste de tool mag testen?

We houden jullie in ieder geval op de hoogte!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

12 reacties

 1. Als deze geruchten waar zijn dan hoop ik dat deze tool gratis is, want tot nu toe vraagt EA (bijna) overal geld voor.

  En dan nog iets, hieronder even een citaat:
  ”…een EA medewerker aan hem had laten doorschemeren dat EA inderdaad met tools voor Sims 3 bezig is.”
  Dit zou dus kunnen betekenen dat er mogelijk ook meerdere tools komen. Misschien een ook tool om custom content te maken?

 2. Als ze er geld voor gaan vragen hebben ze snel een enorme rel. Ja: de tip ging over toolS: meerdere dus. Maar of dat ook over een CC tool gaat? Misschien wel meer video tools of andere tools?

 3. ^^ ja dat heb ik ook: kost allemaal veel tijd het werken met die tools en ik heb al zo weinig tijd om Sims 3 echt te spelen. Maar er zijn mensen die weinig spelen en erg veel met tools doen. Voor hun zou het mooi zijn 🙂

 4. Sims 3 spelen? wat is dat 😀
  Ik vind een CC tool of neighborhood tool eigenlijk niet zo nodig, want je kan al lege buurten downloaden en de cc-tools van nu zijn (voor mij)redelijk goed. 😉

 5. ben benieuwd,weet bijna zeker dat voor sims3 op de markt kwam hier al spraken van was,werd ook door ea gezegd dat dit ,na het uitbrengen van sims 3 een paar weken zou duren.Een neighborhood tool zou dus echt wel fijn zijn,mits het dus mogelijk is om echt een nieuwe buurt te maken,ben op de 2 bestaande echt wel uitgekeken.Laten we maar rustig afwachten.

 6. Ja dat klopt SimmySim: het is een paar keer gezegd door EA maar snel erna, als er om gevraagd werd in bijvoorbeeld interviews, wilde EA niks meer kwijt :S Laten we hopen dat er snel duidelijkheid over komt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *