Details over Sims 3 – Create a World – buurt editor: vertaald

Gisteravond werd op het SIMposium bekend dat EA in December 2009 met een tool komt om zelf buurten te gaan maken. De bezoekers van het SIMposium, waaronder onze eigen Patricia, hebben de tool al kunnen bekijken al is de tool nu nog in de Beta fase.

Gamespot heeft nu een exclusieve preview over de Create a World – buurt editor online gezet: de tool zal in December 2009 GRATIS te krijgen zijn en zal ongeveer 130 MB groot zijn.

Kyta heeft dit artikel vertaald en je kunt het hieronder (klik op meer lezen) of in dit topic vinden.

De Sims3 World Adventures Preview – Exlusive Details van Create A World.

Krijg de eerste exlusive details van de volgende grote uitbreiding voor de sims3.

De Sims3 is eerder dit jaar met veel toeters en bellen uitgekomen. Het derde Sims spel vervolgd de traditie van het creëren van kleine mensjes op de computer en hun leven te ontwikkelen zoals ze dat zelf willen, ze lachen, ze werken en kunnen hun eigen huisjes kopen in Sim-city. Alle versies van de Sims hebben een “bouw-modus” TOOL dat je de mogelijkheid geeft zelf huizen te creëren en terreinen te verbouwen, nu met de komende uitbreiding van Sims3 Wereld Avonturen, kunnen spelers ook een Avonturen wereld creëren, Zones met knoppen en schakelaars dat een ander event losmaakt, zoals het ontdekken van geheime ingangen en schatten. Maar later dit jaar, wil de uitgever een aparte Tool uitgeven die heet “Create a World”, die het mogelijk maakt om niet alleen een huis te bouwen maar een complete buurt, van niets tot iets moois
De Sims3 Create-a-World Tool geeft de speler de mogelijkheid om een hele buurt van de grond af op te bouwen.

Create a World is speciaal voor de Simsfans gemaakt die er tijd en energie in willen steken om een buurt te creëren vanaf de grond. De TOOL is eigenlijk dezelfde die het team (die de Sims3 heeft ontwikkeld) heeft gebruikt voor de Sims3 en de uitbreiding omdat het dezelfde TOOL is die hun gebruiken, kunnen er dezelfde buurten gecreëerd worden als de bestaande buurten, in de vier verschillende levels die er zijn. (De Sims3’s default buurt van Sunset Valley is de grootste van de vier werelden).

Net als in bouw modus van de Sims3, kunnen gebruikers het terrein manipuleren doormiddel van het maken van bergen of dalen, dan kunnen ze het terrein een kleur geven met de editing tool waar allerlei types terreinen beschikbaar zijn, als je een beetje ambitie hebt, kun je met gebruik van de image-editing tool zoals Photoshop een eigen terrein maken, met een JPEG en PNG, om in je eigen buurt te gebruiken, en als je klaar bent met bouwen van je stad, dan kun je het importeren vanuit de TOOL naar het spel zelf en het daar gebruiken. .( je kunt zoveel buurten gebruiken in je spel, zolang je hardeschijf daar maar ruimte voor heeft) of je kunt het up-loaden op de Sims3 Exchange voor andere Sims fans. Het is niet helemaal duidelijk hoeveel de bestand grote is van een gemiddelde buurt. Maar EA heeft Gamespot bevestigd dat ongeacht de grote van een buurt, zal het net als alles op de uitwisseling behandeld worden, zoals het overzicht en de andere downloads.

Nu we de gebruikers de mogelijkheid hebben gegeven om zelf huizen te bouwen, geven we nu de “die hards fans” de mogelijkheid zelf buurten te maken en te ontdekken. Het EA team heeft uitgelegd dat de TOOL zal werken met elk geïnstalleerd spel, dat is, dat als een creater een buurt wil maken hij daar wel de uitbreiding van moet hebben, dus als je een avonturen wereld wil maken moet je de uitbreiding wel hebben geïnstalleerd, en kan dan ook alleen gebruikt worden door iedereen die het spel ( uitbreiding) ook heeft geïnstalleerd. Hoe dan ook, EA geeft duidelijk aan dat Creata-A-World niet bedoeld is voor een vervanger van de nieuwe game-play, zoals sims3 expansions doen, zoals nieuwe carrière en de avontuur game-play in WA. EA is van plan volledig te gaan werken aan een nieuwe uitbreiding, dat niet alleen nieuwe terreinen en plaatsen om te ontdekken geeft, maar wil ook steeds een nieuwe game-play toe blijven voegen dat ieder expension pack uniek maakt.

Create-A-World zal een aparte software zijn die ongeveer 130 MB groot is en zal GRATIS te downloaden zijn van de officiële Sims3 site. Het is de bedoeling dit in December dit jaar uit te brengen in alle talen. EA is van plan het programma te verbeteren, doormiddel van feedback van de fans uit de comunity.

24 reacties

  1. Dit lijkt me leuk om te gebruiken. Ik ag mijn eerste buurt trouwens Hikibroek noemen en er komen straten zoals de Patriciaboulevard de Hikiallee de Xelleslaan en de Jordoosteeg
    (en er komen ook plekken zoals het Hikizwembad)

  2. kw8 al zo lang op die tool en alk em wil opnen zegt ij dat ie cracht ken alles geprobeert ma nix elpt gelukkig is er nix veranderd aan me spel ma kwil die tool zo graag komt er ooit nog een probleemloze tool?

  3. ^probeer het eens van een andere website te downloaden 😉
    dan helpt het misschien, heel misschien wel. gwn ff googlen.

  4. de tool crashed bij iedereen nu: we moeten wachten op een patch. Dus het maakt niet uit waar je hem vandaan haalt. De officiële site is uiteraard wel het betrouwbaarste.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *