SIMposium dag 2: Patricia is er klaar voor, en jij?

Patricia is in San Francisco heerlijk aan het ontbijten in het hotel waar ze zit en over een uur zal dag 2 van SIMposium beginnen en zij zal Sims 3 Wereldavonturen weer kunnen spelen. Wat er verder deze dag op het programma staat is voor ons ook een verrassing.

Uiteraard brengen we jullie, net als gisteren, zo snel mogelijk het allerlaatste nieuws over Sims 3 Wereldavonturen. Ik heb geen idee of het net zo een stortvloed wordt als gisteren maar we laten het wel allemaal op ons afkomen.

12 reacties

  1. Net als gisteren zullen het voornamelijk foto’s worden wat online komt. Patricia heeft al wel een interview gedaan dacht ik maar alle verslagen komen er pas als ze terug is. Er is daar simpelweg geen tijd voor. 🙂 En Patricia kennende zal ze geen snelle flut verslaagjes maken maar goede verslagen en dat kost tijd!

  2. Patricia is nu alle info aan het verzamelen en zal zometeen mooie verslagen maken.. daar ben ik van overtuigt, ze zal het ook heel druk hebben overzee.. ik ben erg beniewut wat het vandaag gaat geven aan foto’s en feitjes..;)

  3. cool 8) ze heeft haar naam tusen o0 en 0o net als ik, ik voel me vereerd :fool en wat boft zij veel dat zij wel naar amerika mag en wij niet xD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *