Je kunt gewoon niet zonder!

SIMposium: De Sims 3 Wereldavonturen – objecten en CAS video’s

Her en der verschijnen er al wat verslagen online van het SIMposium, wij zullen als Patricia haar verslag komende week online heeft gezet van al die verslagen op andere sites een overzicht maken. Maar deze 2 video’s van The Sims Resource zijn te leuk om niet nu al even te melden.

The Sims 3 World Adventures: 100 Buy/Build Objects

The Sims 3 World Adventures Create-A-Sim Content

7 gedachtes over “SIMposium: De Sims 3 Wereldavonturen – objecten en CAS video’s”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>