Sims 3 Nieuws: live chat!

Goed nieuws beste bezoekers van Sims 3 Nieuws!

Zondag 8 november zal er tussen 19:30 en 22:00 uur een live chat worden gehouden waarbij de bezoekers vragen kunnen stellen aan de teamleden van S3N. Meer informatie over de chat zelf volgt later deze week, zoals de link naar de chatbox en meer. De chat zal er voor alle Nederlandse en Belgische mensen zijn.

Schrijf voor jezelf de vragen op die je wilt stellen aan ons. Jullie mogen alles over ons weten, behalve onze pincode. 😉

Daarnaast mogen jullie ook uiteraard vragen stellen over de SIMposium die afgelopen weekend is geweest en vragen stellen voor de opkomende review van Wereldavonturen. Kortom, we gaan er een gezellige boel van maken zondagavond!

Hopelijk zien we jullie zondagavond!

20 reacties

  1. De volgende dag doen Hiki’s (en andere teamleden natuurlijk) vingers pijn; want dit wordt geen chat van 10 mensen. Ik den eerlijkgezegd dat er wel een stuk of 100 à 200 komen Hiki 😉 Veel Plezier ermee 😛

  2. Hmm ik kom ook! Ik verzin onder schooltijd al wel heel veel vragen xD Dus vingers van de mensen die gaan chatten.. Kijk uit xD.

  3. oke jullie mogen wel mijn pincode weten hier komt die: het is 9999 maar niet op die volgorde

    maare als er meer dan 20 mensen komen nou dan word er veel gepraat

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *