Sims 3 Wereldavonturen: het blijft maar door gaan!

Een aantal Nederlandse Sims fansites krijgen van EA Nederland bijna een week voor de release van Sims 3 Wereldavonturen een recensie exemplaar. Dat betekend dat wij in de laatste dagen vóór de officiële release jullie nog meer kunnen laten zien van deze eerste uitbreiding voor Sims 3.

Volgende week zullen wij daarom weer een topic openen waarin jullie je vragen kunnen stellen over Wereldavonturen en ook in de chat die wij zondagavond gaan houden (details daarover komen vandaag nog online) kunnen jullie je vragen kwijt.

Hou Sims 3 Nieuws dus in de gaten!

9 reacties

 1. Ohja, ik zie van wel 😀
  Maken jullie alsjeblieft filmpjes :D?!
  Van het rijden op de scooter,Foto’s maken, Winkels,Nieuwe items op de markt enzo kopen? Thx ! 😀
  Ik wil écht filmpjes sien!

 2. Ik ben zooooooooooooo verslaafd aan sims
  Ik had alle sims 2 en nu ben ik al aan het sparen voor de sims 3
  ik krijg niet zoveel zakgeld terwijl ik al bijna 14 ben!!!!
  anywayssssssss ik koop hem gelijk op de 19de
  my mom speelt het ook duzzzzz zij betaald mee!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *