The Sims Resource lanceert de TSR Launcher (Beta)

The Sims Resource heeft een nieuwe tool online gezet: de TSR Launcher (nog in Beta) waarmee je snel Sims3pack files kunt installeren zonder de Sims 3 Launcher te gebruiken. Nu alleen nog voor de PC, later komt de tool ook voor de Mac.

Alle informatie over deze tool en een download (alleen voor leden van de TSR) vindt je op bovenstaande link.

We are happy to announce a new tool to help you organize and install Sims 3 downloads. This tool is specifically targeted at Sims3pack files only and will soon be available for Macs as well. For our subscribers you can look forward to on-site installations and download basket returning for Sims 3 based on this tool, stay tuned!

3 reacties

  1. Volgens mij is Merlin anders. Die is toch voor .package bestanden? De sims3pack bestanden gingen nogsteeds via de launcher. Maar ik weet het ook niet precies, werk met monkeyinstaller. Deze lijkt mij handig, als het mij van die vage installatie errors via de launcher af kan helpen..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *