De muziek in Sims 3 Wereldavonturen

Bijna alle muziek die we straks in Sims 3 Wereldavonturen gaan horen, buiten de hits van bekende artiesten in het Simlish om dan, is gemaakt door componist Steve Jablonsky. Op deze pagina van Scoring Sessions vindt je wat foto’s van de opname sessies.

Based off the same melodies of the original game, The Sims 3 World Adventures is upbeat and peppy, but with the new option to take your Sims to three distinct corners of the globe, Jablonsky has infused the music with a bit more ethnicity this time around. Players can take their Sims to Egypt, where the music has a more Middle-Eastern melody, enhanced with ethnic woodwinds. In France, mandolin and accordion are introduced to the musical palette, and China features ethnic flutes and sliding string lines.

6 reacties

  1. Ik wil het horen!!!!
    Ik hou van game muziek, vooral die van De Sims 3.

    Voor het basisspel hadden ze ook een heel orkest. Ik ben blij dat ze daar gewoon verder mee zijn gegaan. Vooral omdat het dezelfde componist is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *