Gerucht: Sims 3 Superstar wordt de 2e uitbreiding?

Tijdens het SIMposium schijnt MM van Braziliaanse Simsfansite SIMvip van een van de mensen die aan Sims 3 werkt gehoord te hebben dat het team werkt aan Sims 3 Superstar. Ze zouden al aardig ver zijn in het ontwikkelen van de game en Sims 3 Superstar zou dan de tweede uitbreiding moeten worden voor Sims 3.

During our chat, MM left “escape” a valuable piece of information when he was in California, the game’s developers said they have almost Super Star in The Sims 3, hopefully in the next expansion, imagine the possibility of having stars will Holywood in our game? Let’s wait for the good news, where there’s smoke there’s fire.

Nogmaals: dit is een gerucht: mij klinkt het teveel als een Sims 1 kloon.

Bronnen: Dimensaosims en Simprograms

38 reacties

 1. Nouja, eisen? Ik denk niet dat superstar aan gaat slaan.Ik bedoel… wat zou je daar allemaal bij kunnen verzinnen? Een muziekstudio in Sunset Valley is voor mij genoeg!

 2. ow aub geen super star
  deze versie van de sims kan zoveel mooiere uitbreidingen uitbrengen
  onderandere weer
  zoals sims in de sneeuw schaatsen op natuurijs
  skiiien , met een slee met kids enzo
  weer een dieren is nu echt een must

 3. waarom sturen we niet met zijn alle een brief naar EA?
  We willen allemaal seizoenen en huisdieren als eerst. En er zijn er super veel die huisdieren als eerst willen die ik ken. Dus geen superstar maar een van die twee

 4. Net of er nooit dieren en weersomstandigheden in gaan komen. Trust me, dat gebeurt heus wel. Laten we er vanuit gaan, dat Sims 3 ook weer 8 uitbreidingen krijgt. Nog tijd zat dus. Ik ben wel heel blij met Superstar! ik vind het nog steeds jammer dat deze bij Sims 2 nooit is uitgekomen!

 5. Op reis, vrije tijd en huisdieren vind ik ook dat die nog moeten komen.
  Maar dat komt heus nog wel.
  Superstar is ook wel heel leuk hoor! en als je dat niet vind koop je hem toch gewoon niet!

 6. Sinds wanneer zijn 8 mensen “iedereen”? als ze weer ‘klonen’ gaan uitbrengen doe t dan wel origineler. ik wil niet weer dieren of superstar. waarom niet iets wat ‘in’ is. vampieren en weerwolven. maar dan in de setting zoals in de huidige films. dat ze beter tegen daglicht kunnen enzo. vampieren zoals twilight of de serie True blood. of een kruising ervan.

 7. ik heb nu wereldavonturen gekocht en ik vind het echt een slechte eerste uitbreiding.
  ik ben het me de andere hier eens dat eerst huisdieren of seizoenen had moeten komen.
  en ook vooral dat er meer voor kinderen is, zoals kleding enzo.
  het is allemaal een beetje saai nog.
  ik ben evengoed grote fan van sims maar hier hadden ze wel beter hun best voor mogen doen

 8. Sowieso moet Bedrijfsleven komen, nu kan je wel bedrijven kopen maar, dat runnen met die kaartjes automaten en verkoopskills was geniaal!:D

 9. en sims 3 : -kerst
  -varen
  -online
  -zomer of seizoenen
  -moeder natuur amazon ofzo
  -europa
  -speelgoed
  -luxe
  -garage
  man man man gebt nog veel werk hoor

 10. Superstar lijkt me ook weer heel leuk, tuurlijk, huisdieren enzo is ook leuk maar die kunnen later ook wel komen. Superstar lijkt me ook gaaf!

 11. Superstar……..ik ben ook liever voor een andere uitbreiding eerst maar ja we hebben het niet voor het zeggen he.
  Maar je kan nu toch al een ster worden met Sims3, dus ja wat zou er dan nog meer bij moeten?
  En bij sims 2 kan je toch ook karaoke zingen (dat is toch ook een soort van superster zijn?)
  Nou ja we wachten het rustig af, er is nog genoeg te doen in WA tot die tijd 😀

 12. Effe rekenen: 2 uitbreidingen per jaar. er zullen wel 8 tot 10 uitbreidingen komen dus als er geen huisdieren en seizoenen voor sims 3 komt voor 2015 …..

 13. Superstar? Sloeg die bij het eerste deel ook al NIET aan?
  Doe mij maar huisdieren, weer en appartementleven. Daar heb je tenminste nog wat aan.

 14. Superstar zou ik liever niet willen, maar meer nieuwe dingen, boerderijleven zoals hier gezegd word en iets zoals gaan het maken maar dan uitgebreider..

 15. Bij de eerste sims zijn er zóveel goede uitbreidingen gekomen. En Superstar is daar absoluut één van, vind ik. Ik vond het geweldig met al die camera’s en die studio’s. Misschien dat de Sims nog eens mee mogen doen met een soort van Idols voor de sims. Maar ik snap niet waarom Seizoenen en huisdieren er nog niet is, die heb je veel vaker nodig. :S.

 16. ooo lijkt me echt vet, weetje nog bij de sims 1 dat je ook echte celebs kon zien zoals christina aguilera. Nu kunnen ze echte celebs veel beter na maken wie weet komt beyonce er wel in! woow dat zal echt vet zijn. Ik weet nu al dat ik hem wil haha!

 17. nou er was laatst een enquete van EA Nederland en 1 van de vragen was of je Gerard Joling in Sims 3 wilde hebben: dat wil ik toch echt niet hoor ROFL

 18. Eigelijk best wel jammer, het begon met de gewone sims en toen alle spellen aangeschaft van de Sims 2.
  En eigelijk had ik wel verwacht dat de sims 3 er een update van zou wezen. Maar weer blijven er zoveel dingen weg wat wel aanwezig was in de Sims 2. Zoals het hebben van huisdieren , het vakantie oord , dat was juist erg leuk!
  Het design en meer mogelijkheden met de sims zelf zijn zeker verbetert.
  Maar dat er nu weer uitbreidingen komen met die zelfde dingen, het had eigelijk al gewoon in het spel zelf moeten zitten en dan daarbij nieuwere uitbreidingspakketen uitgeven van nieuwere dingen wat we nog niet kennen in de sims zelfs maar wel hebben in het dagelijkse leven.
  Zo blijft de spanning leuk in het spel , straks komt de sims 4 uit en dan zijn weer alle uitbreidings pakketen op hetzelfde gebasseert.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *