Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

De feestdagen zijn al begonnen op de Sims 3 site

De officiële Sims 3 site heeft een speciale Extra’s voor de Feestdagen pagina online gezet.

Je vindt er wat gratis wallpapers, een aankondiging dat er leuke cadeaus komen op de Sims 3 Store voor de feestdagen en nog meer. Ook staat er een aankondiging voor de De Sims 3 Collector’s Kerst Edition maar of die er nu daadwerkelijk komt voor Nederland en België is niet helemaal duidelijk.

5 gedachtes over “De feestdagen zijn al begonnen op de Sims 3 site”

  1. hiki

    Voor de Kerst CE? de 17e is de amerikaanse release datum van Wereldavonturen en dan komt ook de Kerst CE uit. Of dat in Nederland en Belgie zo is weet ik niet. De pagina linkt naar een Engelstalige info pagina nog steeds.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>