De nieuwe patch voor Sims 3 (1.5 / 1.6) is er

De nieuwe patch voor Sims 3 is er en de patchnotes zijn zeer uitgebreid. Belangrijkste in deze patch is wel dat je nu in Sims 3 erg makkelijk kelders kunt bouwen met de nieuwe kelder tool.

Nieuw Keldergereedschap:

Met het Keldergereedschap kun je kelders bouwen die wel 4 verdiepingen de diepte in gaan onder je kavel. Met het hulpmiddel kun je onder het huidige niveau bouwen. Als je al onder de grond bent, kun je de Shift-toets ingedrukt houden met het gereedschap geselecteerd om zo op het huidige niveau te bouwen. Houd de Control-toets ingedrukt terwijl je het gereedschap geselecteerd hebt, om kelders te verwijderen.

|Complete lijst met wijzigingen |

Extra opmerking: bij mij ging de installatie vlekkeloos en, voor zover ik kon zien, werken alle S3N Downloads nog perfect. Hoe het zit met downloads of mods van andere sites weet ik niet: die heb ik verder niet in mijn spel.

12 reacties

  1. nu blijft ie crashen na dat ik de familie heb geslecteerd

    klote mn familie hadden zo veel goede skills en nu dit net voor de release van de nieuwe uitbreiding

    1. @ Cindy: op Twitter lees ik dat er Simmers zijn bij wie er totaal geen problemen zijn en bij anderen dezelfde problemen als jij hebt. Je bent dus niet de enige. Op het Amerikaanse Sims 3 forum staan heel wat simmers die klagen over de patch!

  2. Heb het probleem met opslaan. Laat iedereen vooral voorzichtig zijn met hun populairste buurt. Desnoods even een tesbuurt aanmaken om te kijken of alles goed draait.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *