Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws en Patches

De nieuwe patch voor Sims 3 (1.5 / 1.6) is er

De nieuwe patch voor Sims 3 is er en de patchnotes zijn zeer uitgebreid. Belangrijkste in deze patch is wel dat je nu in Sims 3 erg makkelijk kelders kunt bouwen met de nieuwe kelder tool.

Nieuw Keldergereedschap:

Met het Keldergereedschap kun je kelders bouwen die wel 4 verdiepingen de diepte in gaan onder je kavel. Met het hulpmiddel kun je onder het huidige niveau bouwen. Als je al onder de grond bent, kun je de Shift-toets ingedrukt houden met het gereedschap geselecteerd om zo op het huidige niveau te bouwen. Houd de Control-toets ingedrukt terwijl je het gereedschap geselecteerd hebt, om kelders te verwijderen.

|Complete lijst met wijzigingen |

Extra opmerking: bij mij ging de installatie vlekkeloos en, voor zover ik kon zien, werken alle S3N Downloads nog perfect. Hoe het zit met downloads of mods van andere sites weet ik niet: die heb ik verder niet in mijn spel.

12 gedachtes over “De nieuwe patch voor Sims 3 (1.5 / 1.6) is er”

    1. hiki

      @ Cindy: op Twitter lees ik dat er Simmers zijn bij wie er totaal geen problemen zijn en bij anderen dezelfde problemen als jij hebt. Je bent dus niet de enige. Op het Amerikaanse Sims 3 forum staan heel wat simmers die klagen over de patch!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>