Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen, De Sims 3 Wereldavonturen en Site Nieuws

Sims 3 Wereldavonturen op ons forum

De klachten over Sims 3 Wereldavonturen beginnen iets minder te worden en dus is het tijd voor alle die-hard Sims fans om Wereldavonturen te spelen. Het wordt vast een winderig en regenachtig weekend dus een mooie tijd om flink te gamen en jouw ervaringen te delen met andere fans op ons Sims 3 Wereldavonturen forum:

| Het grote ‘Ja ik heb Wereldavonturen’ topic |

| Eerste indrukken van Wereldavonturen: zet het hier neer! |

| Bugs ontdekt in de Sims 3 Wereldavonturen? Meld ze hier! |

| Kleine leuke weetjes over Sims 3 Wereldavonturen |

| Sims 3 en uitbreidingen: mijn screens & video’s |

| Sims 3 Wereldavonturen: installatie problemen, bugs & errors en meer |

16 gedachtes over “Sims 3 Wereldavonturen op ons forum”

 1. Michèle

  Je moet het in 1 van de 6 kleine kamertjes vanachter in het kerkhof plaatsen. je hebt in het middenste kamertje een kist en daar moet je de overblijfselen instoppen. De overblijfselen vind je in de tombe van het museum

 2. Evarella

  In Les Sims heb ik een avontuur gekregen:
  Ik moet in het museum de Egyptische galerie ‘ontdekken’
  Maar op dit moment kan ik niet veel meer ontdekken daar, er zijn voor zover ik weet geen geheime deuren, beweegbare beelden, gaten enz. meer…
  Kan iemand mij helpen??

  +In dezelfde familie heeft iemand een avontuur om 4 granaatappels te vinden voor een overleden familielid. Maar… WAAR kun je die granaatappels vinden?? :$

  HelpHelp??

  DoeiiDoeii

 3. Sam

  De overblijfselen liggen in het gat naast de grafsteen, maar ze liggen er pas wanneer je bij de opdracht over het museum bij het gedeelte bent waarbij je moet uitzoeken waar het geluid vandaan komt. Wanneer je er bent zonder dat je de opdracht aan het doen bent, is het gat leeg.

 4. Laura

  Ik heb bij het avontuur in Shang Simla, Don Huo’s Tomb, alle kamers gehad, vele sleutels opgeraapt, maar hij zegt nog steeds dat ik er geen heb. Als ik dan zo’n zakje met ‘zand der begrip’ gebruik gaan er sterretjes flikkeren boven een van die beweegbare standbeelden, vlak bij het einde van de tombe. Iemand enig idee wat ik met dit standbeeld moet doen?

 5. Jessy

  Ik ben in Egypte en heb een opdracht genaamd ‘duistere kluis’ ik moet bij een woning de computer gaan ‘hacken’. Als ik op de 2e verdieping in de kelder kom moet ik op stenen gaan staan, bij een van deze krijg ik de melding dat de eigenaar een briefje met de code heeft achtergelaten. ik vind deze niet en krijg de stenen deuren niet open. weet iemand hoe dit moet?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>