Sims 3 Wereldavonturen op ons forum

De klachten over Sims 3 Wereldavonturen beginnen iets minder te worden en dus is het tijd voor alle die-hard Sims fans om Wereldavonturen te spelen. Het wordt vast een winderig en regenachtig weekend dus een mooie tijd om flink te gamen en jouw ervaringen te delen met andere fans op ons Sims 3 Wereldavonturen forum:

| Het grote ‘Ja ik heb Wereldavonturen’ topic |

| Eerste indrukken van Wereldavonturen: zet het hier neer! |

| Bugs ontdekt in de Sims 3 Wereldavonturen? Meld ze hier! |

| Kleine leuke weetjes over Sims 3 Wereldavonturen |

| Sims 3 en uitbreidingen: mijn screens & video’s |

| Sims 3 Wereldavonturen: installatie problemen, bugs & errors en meer |

16 reacties

 1. Je moet het in 1 van de 6 kleine kamertjes vanachter in het kerkhof plaatsen. je hebt in het middenste kamertje een kist en daar moet je de overblijfselen instoppen. De overblijfselen vind je in de tombe van het museum

 2. dat wou ik ook vragen.. dat van waar?? enne voor een andere opdracht moet je nectar maken wat lekker erg smakelijk is of beter.. hoe doe je dat???

 3. Hee ik heb een vraagje ik moet 2 veel voorkomende relikwien zoekeen in shang simla maar ik weet niet welke en waar..

  please help me

 4. In Les Sims heb ik een avontuur gekregen:
  Ik moet in het museum de Egyptische galerie ‘ontdekken’
  Maar op dit moment kan ik niet veel meer ontdekken daar, er zijn voor zover ik weet geen geheime deuren, beweegbare beelden, gaten enz. meer…
  Kan iemand mij helpen??

  +In dezelfde familie heeft iemand een avontuur om 4 granaatappels te vinden voor een overleden familielid. Maar… WAAR kun je die granaatappels vinden?? :$

  HelpHelp??

  DoeiiDoeii

 5. ik vind dat sims 3 wel leuk is maar op mijn pc is hij heel traag dus dan is het niet leuk weet je wel . maar het blijfd het beste sims aler tijden

 6. De overblijfselen liggen in het gat naast de grafsteen, maar ze liggen er pas wanneer je bij de opdracht over het museum bij het gedeelte bent waarbij je moet uitzoeken waar het geluid vandaan komt. Wanneer je er bent zonder dat je de opdracht aan het doen bent, is het gat leeg.

 7. Ik heb een ander probleem, ik heb de sims 3 wereldavonturen per ongeluk verkeerd verwijderd waardoor ik hem niet meer kan spelen,, Oplossing?

 8. Ik heb bij het avontuur in Shang Simla, Don Huo’s Tomb, alle kamers gehad, vele sleutels opgeraapt, maar hij zegt nog steeds dat ik er geen heb. Als ik dan zo’n zakje met ‘zand der begrip’ gebruik gaan er sterretjes flikkeren boven een van die beweegbare standbeelden, vlak bij het einde van de tombe. Iemand enig idee wat ik met dit standbeeld moet doen?

 9. Ik ben in Egypte en heb een opdracht genaamd ‘duistere kluis’ ik moet bij een woning de computer gaan ‘hacken’. Als ik op de 2e verdieping in de kelder kom moet ik op stenen gaan staan, bij een van deze krijg ik de melding dat de eigenaar een briefje met de code heeft achtergelaten. ik vind deze niet en krijg de stenen deuren niet open. weet iemand hoe dit moet?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *