Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen, De Sims 3 Wereldavonturen en Nieuws

CinemaBlend over Sims 3 Wereldavonturen: weer thuis

Na hun artikelen over Frankrijk, China en Egypte (zie deze berichten) is het nu tijd voor een artikel op CinemaBlend over wat je zoal terug vindt in de gewone buurten als Sunset Valley en Riverview na alle avonturen in de 3 nieuwe landen.

So it seems the World Adventures EP is more than just a new distraction for Sims. While travelling to other lands is a fun way to pull them out of their everyday lives, the additions to the game also seem to have a noticeable impact on the game.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>