Sims 3 Wereldavonturen guide binnen

Hier een aantal willekeurige pagina’s uit de 224 pagina’s tellende Prima Games guide.

Het wachten is nu op de The Sims 3: Neighborhood / Lifetime Wishes guide; hopelijk is die ook snel te bestellen in Nederland.

17 reacties

    1. Ja erg veel details: maar meestal lees ik de guides niet: ik zoek het liever zelf op in het spel. Maar ik kijk ze wel in als ik ergens echt niet zelf uitkom. Voor nu zijn in ieder geval de plattegronden wel makkelijk: kosten: 19,94 inclusief verzendkosten dus dat valt reuze mee!

    1. De ‘gewone’ is nog beter al mis ik info over riverview: geloof niet dat die in de nieuwe guide staat. Maar er komt er nog 1: die is geloof ik al op amazon te koop, niet bij bol.com.

  1. Heb ze zojuist ook allebei besteld. Handig als achtergrond info lijkt me. Kan ik er misschien eindelijk achterkomen wanneer een inrichting een sim blij maakt of juist niet 🙂

    1. een sim blij maken is niet veel voor nodig: zelfs met goedkope spullen kan dat als je een plantje erbij zet heb je vaak al die moodlet van ‘gezellig ingericht’ of hoe dat ook heet 😉

  2. Ik heb ooit eens zo’n guide gekocht voor WoW-WOTLK en daar heb ik maar een paar pagina’s van gelezen. Je kan eigenlijk alles wat daarin staat ook gewoon op internet vinden. Desalniettemin (wat een woord) zijn deze guides wel goed geschreven en lekker duidelijk 🙂

  3. Heb ze vandaag allebei binnen gekregen. Vooral al die tabellen ga ik zeker gebruiken. De plattegronden juist weer niet. En dan al die hintjes en weetjes … . Deze guides zijn hun geld dubbel en dwars waard.

  4. Ik hoorde net van Patricia dat ze de guide opeens later krijgt, en als je bij bol.com kijkt staat er nu een langere levertijd dan eerst: uitverkocht????

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *