Nieuwe spullen op de Sims 3 Store [UPDATED]

Het Complete Kasteel van Kasteelkantelen, B.V.

Kasteelkantelen, B.V. weet dat het huis van een Sim zijn of haar kasteel is. Nu kunnen Sims hun huizen echt omtoveren tot kastelen. De heer en jonkvrouw kunnen gelukkig in hun droomkasteel wonen, dat omringd wordt door koninklijke torens, daken vol vlaggen en natuurlijk allerlei soorten ondoordringbare muren.

19 items voor 700 SimPoints.

De Moderne Minimalist

Dit is het gedachtegoed van Sträkké: 1. Meubels hoeven de ziel niet te voeden.Goed ontwerp ontstijgt de menselijke wetten.Vormgeving is emotie.

31 items voor 1.350 SimPoints.

[UPDATE] Er blijkt ook nog wat nieuwe kleding online te staan en onder ‘Haar met accessoires‘ vindt je ook gratis spullen als een Nieuwjaarshoedje.

7 reacties

  1. Dat is toeval of niet? Of heb je het over nieuwe EA games? Die komen inderdaad al jaren lang op donderdag uit in Nederland. 😉 Enfin: voorlopig geen downloads in mijn game al zijn het officiële: ben blij dat WA nu een beetje werkt. Maar ze zijn wel erg mooi deze sets!

  2. Vooral die eerste lijkt me wel. Alleen benieuwd waar die muurelementen in het spel komen te staan. Van die set is namelijk maar een deel als losse aankopen in de verschillende rubrieken in de store terug te vinden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *