Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Poll's en Site Nieuws

Nieuwe poll: Welke liedjes zingen jouw Sims de hele tijd?

De komende week hebben we weer een nieuwe poll voor jullie en dit keer over de liedjes die je kan leren van de bewoners van de drie landen in Wereldavonturen. Je Sims zingen die liedjes dan uit zichzelf als ze onder de douche staan, in bad zitten, aan het vissen of koken zijn en misschien op wel meer momenten.

Hier de uitslag van onze vorige poll: iedereen bedankt voor het stemmen.

3 gedachtes over “Nieuwe poll: Welke liedjes zingen jouw Sims de hele tijd?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>